Gå till Motala kommuns startsida

Vädret i Motala

  • Idag: Växlande molnighet och någon by av snöblandat regn10 m/s Västlig
Startsidan/Om motala.se/kommun
Lyssna

Om motala.se/kommun

Välkommen till Motala kommuns officiella webbplats. Webbplatsen informerar om vad Motala kommun gör och om vilka tjänster och vilken service kommunen erbjuder.

Dokument på webbplatsen

För att öppna pdf-filer krävs programvaran Acrobat Reader som är gratis och kan laddas ner hos leverantören. Ladda ned Acrobat Reader under relaterad information.
 
Microsoft Viewers är gratisprogram som gör det möjligt att läsa Word, Excel och PowerPoint filer för dem som inte har Microsoft Office. Ladda ned Microsoft Viewers under relaterad information.

Att skriva ut sidor

För att skriva ut sidor på motala.se i ett anpassat format använder du webbläsarens [Skriv ut] funktion.

Lämna synpunkter om motala.se/kommun

Har du förbättringsförslag eller synpunkter på kommunens webbplats får du gärna dela med dig av dem.  Det gör du enklast genom att lämna en synpunkt i Dialog Motala, Motala kommuns service för dig som vill lämna förslag, klagomål eller beröm, göra en felanmälan eller ställa frågor om kommunal verksamhet.
 
Hittar du något som berör innehållet på en specifik sida kan du också använda dig av funktionen "Kommentera sidan". Du hittar funktionen längst ner på varje sida. Glöm inte att skriva din e-postadress om du vill ha ett svar.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 27 november 2013