Gå till Motala kommuns startsida

Vädret i Motala

• Idag: Växlande molnighet och någon by av snöblandat regn10 m/s Västlig
Startsidan/Invånare/Barn och utbildning/Nyhetslista Barn och utbildning

Nyhetslista Barn och utbildning

• Skaparlust på Öppna förskolan

den 22 februari 2017 13:51

Skaparlusten är stor. Konstprojektet "Världens mammor i Motala" på kommunala Öppna förskolan lockar varje vecka ett 20-tal kvinnor. Tillsammans skapar de konstverk som sedan ska pryda Motala.

• Pedagoger i förskolan får verktyg i språkarbetet

den 21 februari 2017 13:56

Digitala verktyg som hjälpmedel i förskolan. Det är ett led i de kommunala förskolornas interkulturella arbete. Vid tre tillfällen under vårterminen inbjuds samtliga pedagoger till olika workshoppar. Den första handlar om så kallade QR-koder.

• Gymnasieelever får information om sommarjobb

den 20 februari 2017 16:43

Är du gymnasieelev och bor i Motala kommun? I början av mars får du ett brev om sommarjobb. I brevet finns instruktioner om hur du ska gå tillväga för att söka kommunens sommarjobb för gymnasieungdomar 2017.

• Välkommen till skatehallen på vinterlovet

den 17 februari 2017 08:00

Är du sugen på att åka skateboard under vinterlovet? Då är du välkommen till Motala skatehall vid Platengymnasiet.

• Välkommen på utbildnings- och rekryteringsmässa

den 16 februari 2017 15:08

Välkommen på utbildnings- och rekryteringsmässa.

• Härligt häng på Hallen

den 6 februari 2017 10:55

Musik, fika, gemenskap. På söndag, den 12 februari klockan 17, är du välkommen på härligt häng på Hallen.

< Föregående1234567...
(295 Nyheter)